Najlepšie mobilné aplikácie, ak sa chystáte do Barcelony
Photo Credit To theculturetrip

Najlepšie mobilné aplikácie, ak sa chystáte do Barcelony

Či už práve potrebujete nájsť najkratšiu možnú cestu do centra mesta, alebo hľadáte dobré jedlo za prijateľnú cenu, dnes nájdete aplikáciu na všetko. Pobyt v Barcelone nie je výnimkou, a tak sa spolu pozrime na výber aplikácií, ktoré vám ho do veľkej miery budú schopné uľahčiť. 

Paisatge

Dostupné cez Android a iOS

Zaujímate sa o históriu, architektúru a dizajn? Táto aplikácia je pre vás. Paisatge, teda v preklade z katalánčiny krajina, je interaktívna aplikácia, vďaka ktorej spoznáte najzaujímavejšie barcelonské architektonické skvosty v reálnom čase popri tom, ako okolo nich budete prechádzať. Budete očarený množstvom detailov, ktoré vám prinesie. 

Kviar

Dostupné cez Android a iOS

Perfektná aplikácia pre všetkých tých, ktorí nechcú strácať čas hľadaním vhodnej reštaurácie. Táto platforma vytvorená gastronomickým klubom s rovnomenným názvom svojim používateľom umožňuje výber najlepších podnikov v meste, ktoré sú odskúšané inými ľuďmi. Ba čo viac, cez Kviar si možno okamžite zarezervovať stôl a vo väčšine prípadov cezeň viete dostať aj tridsaťpercentnú zľavu. Na to, aby ste ho však mohli používať, potrebujete byť registrovaným členom.

Barcelona Pocket Guide

Dostupné cez Android a iOS

Pomocou danej aplikácie získate výborného perzonalizovaného audiosprievodcu celou Barcelonou. Pocket Guide ponúka nespočetné množstvo trás po celom meste, využívajúc GPS technológiu. Stačí jediné, dať si slúchadlá a vychutnávať si to! Dodajme však, že podmienkou bude vaša znalosť angličtiny.

TMPapp

Dostupné cez Android a iOS

Táto oficiálna aplikácia verejnej barcelonskej dopravy vám nielenže poskytne všetky informácie o autobusoch a metre, no dokonca vám pomôže cestovať najrýchlejšou možnou trasou. Pokiaľ máte navyše Apple alebo Android smart hodinky, potešíme vás tým, že TMPapp je s nimi plne kompatibilná. 

JiTT Barcelona Smart City Guide

Dostupné cez Android a iOS

Máte radi audiosprievodcu, ale nepáči sa vám, keď ste zviazaný konkrétnou trasou? JiTT vám ponúka vytvoriť si vlastnú prehliadku Barcelonou, a to tak, že aplikácii jednoducho zadáte miesta, kam sa chcete vydať. Jednou z jej obrovských výhod je, že funguje 100% offline, a tak sa nemusíte znepokojovať o svoje dáta. 

Culture Trip App

Dostupné cez Android a iOS

Nuž a tento článok ukončíme aplikáciou portálu, ktorý je origiálnym autorom tohto článku. Táto aplikácia prináša mnoho podnetných informácií a článkov, ktorými sa i mi radi inšpirujeme a určite vám ju môžeme vrelo odporučiť!

Post source : theculturetrip

About The Author

Related posts

Leave a Reply